home > dutch > studies > diversen > gerechtigheid.php

Anoniem: "Moge waarachtige Wijsheid & Liefde door je heen schijnen als het ware door een prisma, zodat je echte deugden zult leren net zo helder als je de kleuren van de regenboog ziet."


Dit is een poging om orde te scheppen in het mijnenveld van misdadigheid, simpelweg door verscheidene misdaden te rangschikken naar gradatie van hevigheid. Maar voordat ik ze geef, aan het hart van de gewillige lezer; geef ik Gods orde van creativiteit en zak zo af naar de dwaas.

HET WARE EN HET NAGEBOOTSTE
Uitverkiezing vanaf de eeuwigheid
Uitverkiezing vanaf de grondlegging der aarde
Creëren
Formeren
Toveren
Maken
uit
Goochelen
Fabriceren
vin
(Voor)spiegelen
Knutselen
den
Gekscheren
Boetseren
Bedriegen
Rommelen
Belazeren
Klunzen
Hersenspoelen
Zelfbedrog
Pijnigen
Jezelf pijnigen
Iemand doordraaien
Jezelf opbranden
Vernietiging
Zelfvernietiging
Moord
Zelfmoord
DIEPTEPUNTEN
uitvluchten/smoesjes
porno/schuine moppen
bespelen
liegen/stelen
overspel
manipuleren
milieuverontreiniging
anale hetero sex
plagen
dierenmishandeling
trio's
pesten
medische verwaarlozing
tranagender praktijken
water boarding
mishandeling
homosexuele praktijken
sadisme
aanranding
bisexuele praktijken
pijniging
verkrachting
extreme bondage
marteling
incest
orgie
abortus
pedofilie
wurgsex
doodslag
bestialiteit
faecale sex
dood door schuld
baby marteling
zaadoffers
moord
baby sex
(kinder)offers aan afgoden
moord met voorbed. rade
necrofilie
(kinder)offers aan satan
genocide
kannibalisme
(kinder)offers aan eloah mauzzim
handel in lichamen en zielen (Opb. 18)
God afdwingen door een zondige houding
zondigen om de wille van de zonde
nederige hoogmoed
WAARSCHUWING: als je in een bodemloze put kijkt, kijkt de put ook in jou...

Dit schema pretendeert niet absoluut te zijn. Waarden en normen kunnen inderdaad volgens bepaalde omstandigheden verschillen. Bijvoorbeeld, er is zo iets als 'noodzakelijk kannibalisme' uit pure overlevingsdrang in barre omstandigheden. Maar kannibalisme als een afgod uit pure haat tegen de Almachtige, is een uitermate vuile zaak. Zo zijn er in de praktijk ook vele soorten verkrachting.

Ik houd niet van de theorie dat de homosexuele praktijken in het O.T. zogenaamd alleen maar tempelprostitutie was en een zaak voor de afgoden en dat dit mensen waren van een lager allooi (Untermenschen als het ware, zoals in de geschiedenis van de stam Benjamin en van Lot in Sodom); want vandaag de dag offeren we zulk gedrag op aan onze eigen afgoden van individualisme en het is een verdraaiing en verafgoding van iemands eigen sexualiteit: net als in die dagen. Daarom bevestigt het N.T. hierin het O.T. Bovendien kunnen zaken nu net zo goed uit de hand lopen, ook met hetero's.

Ik weet dat het een veracht cliché is met zijn eigen dooddoeners als antwoord, maar evenals de Here Jezus echt wel onderscheid maakte tussen de persoon en de daden in het geval van zijn gezworen vijanden de Farizeeërs (hoe ontzettend moeilijk dat ook kan zijn); zo moeten wij de originele bedoelingen van de Schepper blijven handhaven. We moeten de zondaren blijven liefhebben, maar toch de zonden blijven haten. (Uiteraard is een gay Adam en Eva een idee uit den boze. ((Voor hen die een horend oor hebben wat betreft hlbt's: je naaste lief te hebben, maar de zonde te haten; is de ware gulden middenweg tussen homofobie (((of homo's knuppelen en zelfs vermoorden door extremisten))) en anusfilia. Wie houdt er nu van een poepgat! Een anus is een uitgang, niet een entree. En wat betreft onze algemene zondigheid en ook wat betreft het geloof: er bestaat geen mannelijk of vrouwelijk in Christus. Zowel als zondaars en verlosten zijn wij allen gelijk)) ).

Zend ons uw opmerkingen, ideeën, en/of vragen...


Wat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: