home > dutch > studies > christologie.php


Christologische Studies

"De Leer van de (Absolute) Godheid van Christus contra de Leer van de Jehovah Getuigen"

© Chris Bouter

Misschien is het een gepast idee om deze studie uit te printen en aan Jehovah's getuigen te geven, wanneer zij u de volgende keer een bezoek brengen. Ik zou het op prijs stellen, want zij zijn verkeerd voorgelichte zielen. Het is misschien ook een goed idee om tegenover Mormonen met dit artikel te getuigen. Want ook zij verdraaien de Godheid van Christus.

Deze studie in HTML formaat. Indien u de Griekse en Hebreeuwse fonts niet op uw computer heeft en u wenst deze toch te zien, open dit document dan in .PDF bestand direct hieronder. Of download het Hebreeuwse font hier en het Griekse font hier. Installeer ze in het Windows Systeem onder FONTS.

Deze studie in .PDF formaat met embedded Hebreeuwse en Griekse lettertypen. Indien u Adobe Reader nog niet bezit, ga voor een gratis download naar:

"Christus zoals Afgebeeld in de Vier Evangeliën in Verband met Oudtestamentische Parallellen, of: Een Korte Inleiding in Bijbelse Typen en Symbolen"

Deze studie in HTML formaat.

Deze studie in .PDF formaat.

"Korte Christologische Analyse van het Kruislijden"

Het is zeer belangrijk voor christenen om de woorden uit het N.T. te herinneren "De Redding komt uit de Joden." Wij hebben onze Redding te danken aan mensen als van Abraham tot de apostel Paulus. De Here heeft hen in Zijn genade gebruikt.

Deze analyse in HTML formaat.

Deze analyse in .PDF formaat.


top

bijbel | profetie | apologetiek | theologie | wetenschap | diversenWat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: