home > dutch > rssned.php

Spreuk van de dag:Het is in het Nieuws (Kerk)

RD.nl
De website www.rd.nl is een digitale productie van het Reformatorisch Dagblad, een landelijk christelijk dagblad van bevindelijk gereformeerde signatuur. Het Reformatorisch Dagblad is onderdeel van de Erdee Media Groep.


Goed medicijn Posted on 23 Sep 2019 at 8:38am Psalm 4:5

?Studenten GG staan meer open voor evangelischen dan eigen gemeente? Posted on 23 Sep 2019 at 9:22am Studenten uit de Gereformeerde Gemeenten (GG) lijken meer open te staan voor de evangelischen dan de gemeente waarvan ze deel uitmaken. Dat bleek uit een peiling tijdens een zomerconferentie zaterdag.

Ds. Van Binsbergen op zendingsdag HHK: Zendeling worden, dat kost je alles! Posted on 23 Sep 2019 at 10:40am ?Het is niet vanzelfsprekend dat iedereen een zendeling is. Toch is iedereen zendeling. Maar kijk uit, weet waar je aan begint. Het kost je alles.?

Scheveningse evangelisatiepost Het Kompas op openingsdag al in trek Posted on 23 Sep 2019 at 10:26am Op het zonovergoten pleintje bij inloophuis Het Kompas is het zaterdag in Scheveningen gezellig druk. Op de eerste dag dat de evangelisatiepost open is, weten toeristen vanuit de Keizerstraat de weg al te vinden.

Gods wonen in tabernakel en tempel is niet vanzelfsprekend Posted on 23 Sep 2019 at 9:59am Hoe woont God bij de mensen? Deze vraag stond zaterdag centraal op het jaarlijkse Studiebijbel Symposium dat zaterdag in Veenendaal werd gehouden met zo?n zestig belangstellenden.

Herman Bavincks denken gedragen door een kosmisch perspectief Posted on 21 Sep 2019 at 9:06am Bavincks ?Gereformeerde Ethiek? is een product van zijn tijd, maar zijn openheid voor nieuwe ontwikkelingen in wetenschap en samenleving maakt hem actueel. Sommige academici spreken zelfs van een kosmisch perspectief.

Ds. G. J. N. Moens neemt beroep aan naar Middelharnis Posted on 23 Sep 2019 at 8:19am Ds. G. J. N. Moens, predikant van de gereformeerde gemeente te Lisse, vertrekt naar Middelharnis.

Ds. A. F. R. van de Veen doet intrede in oggiN Ede-Wekerom Posted on 23 Sep 2019 at 8:50am Ds. A. F. R. van de Veen is zaterdagochtend bevestigd als predikant van de oud gereformeerde gemeente in Nederland te Ede-Wekerom.
Ds. W. Peene doet intrede in pg Terneuzen Posted on 23 Sep 2019 at 11:35am Dr. W. Peene is zondagmorgen door ds. J. H. Smeets bevestigd als predikant van de protestante gemeente te Terneuzen en verbonden aan wijkgemeente De Ontmoeting in de Goede Herderkerk. In de intrededienst ging voor ds. J. H. Smeets.
Buscampagne in Giessen voor het leven roept kritiek op Posted on 23 Sep 2019 at 10:11am Een campagne van de Evangelische Alliantie Giessen voor een prolifeorganisatie heeft kritiek opgeroepen.
Onderzoek misbruik RKK Frankrijk: 2000 reacties Posted on 23 Sep 2019 at 9:58am Een onafhankelijke commissie die onderzoek doet naar seksueel misbruik onder minderjarigen in de Rooms-Katholieke Kerk van Frankrijk, heeft na een oproep aan slachtoffers om zich te melden in drie maanden tijd 2000 reacties gekregen.
Nieuwe synagoge op interreligieus complex in Abu Dhabi Posted on 23 Sep 2019 at 10:25am De Verenigde Arabische Emiraten (VAE) willen een nieuwe synagoge bouwen als onderdeel van een complex dat het gesprek tussen de geloofsrichtingen wil bevorderen.

Ds. M. Karens 25 jaar predikant Posted on 21 Sep 2019 at 10:13am Ds. M. Karens is zaterdag 25 jaar predikant in de Gereformeerde Gemeenten.

Ds. N. M. Tramper neemt afscheid van ICF Delft Posted on 23 Sep 2019 at 8:51am Ds. N. M. Tramper heeft zondagmiddag afscheid genomen van de International Christian Fellowship (ICF) in Delft in verband met zijn emeritaat.

Prof. dr. M. J. Kater 25 jaar predikant Posted on 21 Sep 2019 at 10:13am Prof. dr. M. J. Kater, hoogleraar praktische theologie aan de Theologische Universiteit Apeldoorn, staat zaterdag vijfentwintig jaar in het ambt van predikant.


Wat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: