home > dutch > jezus=888.php

Numerologie van Jezus' Naam (888) - Deel I


In oude talen zoals het Hebreeuws en Grieks hadden de letters van het alfabet getalswaarde. In totaal komen de letters van de Naam van Jezus in het Grieks uit op 888!


8 Is het nummer van het nieuwe begin. God schiep in 6 dagen en rustte op de zevende dag.


7 Is het nummer van volmaaktheid, of in het goede, of in het kwade. Christus Jezus gaat boven het volmaakte, menselijke goede uit; omdat Hij niet alleen mens is, maar ook God.


Driemaal een 8 duidt op de goddelijke dimensie, daar er drie Personen in de Godheid zijn.


Het hooglied van Salomo sluit af met de wens van de geliefde dat Salomo de 1000 zilverlingen krijgt (en 200 voor de bewaarders van de vrucht). Nu, Christus als de ware Salomo heeft de naam boven iedere naam ontvangen. Dus, op aarde was Hij 888, maar nu is Hij 1000. Het nummer 1000 wordt beide door Job en Salomo genoemd. Job spreekt van een echte advocaat of zaakwaarnemer--een in duizend--en Salomo spreekt van een echte man op die manier. In beide gevallen wordt Christus bedoeld (Job: Ik weet dat mijn verlosser leeft; Salomo: Ik heb de Messias gevonden, maar niet een vrouw).


Maar in het Hooglied, hoofdstuk 5: 10, zegt de bruid dat haar geliefde "is verheven als een banier meer dan 10.000 [anderen]". Wij zouden zeggen dat Hij de ONEINDIGE is. En is Hij voor de Kerk niet de Oneindige in Oneindigheden!


Numerologie van Christus tegenover het beest--deel II.


Numerologie van Adam en Eva, de ongevallen engelen en Christenen in de toekomst--deel III.


Numerologie van de oude Adam en de nieuwe Christus--deel IV.


God kan de duivel te slim af zijn, hoewel Hij niet kan liegen--deel V.


We moeten onszelf steeds verbeteren--deel VI.Wat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: