home > dutch > inforaad.php

Raadgevingen & Geboden van de Here Jezus uit het N.T.

Institutio Scripturarum biedt u dit e-boek gratis aan. U kunt dit werkje natuurlijk ook opslaan in uw computer als .pdf bestand (zie hieronder). Indien u het eerst wilt inzien, kijk dan op de HTML pagina. Maar persoonlijk geven we de voorkeur aan de onderhavige uitvoering; gewoon omdat ze leuk is.

Indien u eerst kennis wilt nemen van de inhoud van dit e-boek alvorens het de downloaden, vergewis u dan hiervan op de bovengenoemde pagina.

Deze verzameling bijbelteksten bestaat uit raadgevingen en geboden die in het Nieuwe Testament te vinden zijn. Indirecte raadgevingen, zoals bemoedigingen, zijn hier en daar ook opgenomen.

In deze tijd van werkdruk, waar velen moeite ondervinden om tijd vrij te maken voor het Boek der boeken, kan dit werkje als aanzet dienen om toch eens wat meer aandacht aan de bestseller aller tijden te besteden.

De Here Jezus zei dat 'degene die mijn geboden bezit en ze bewaart, die is het die mij liefheeft en degene die mij liefheeft zal het voorwerp van de Liefde van mijn Vader zijn en ik zal hem liefhebben en zal mezelf aan hem openbaren' (Johannes 14: 21). Vandaar dit boek!

Om het onmiddellijk te downloaden als een leuk e-boek (.zip bestand): klik hier.

PDF.bestand.

Paperback (EUR 8,76).

Gebonden (EUR 28,85).


Wat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: