home > dutch > dutreact2.php

Reacties van Deelnemers:

Ik vind het een heerlijke, interessante en mooie taal; vooral de etymologie en het systeem van woorduiteinden. Mw. Blom, Den Haag.

Van vele woorden ken ik nu de achtergrond, ook in de moderne talen. De achterliggende betekenis van woorden geeft meer zin en inhoud aan bijbelteksten. Ook zie ik meer verbanden d.m.v. de taalhistorische ontwikkeling. Dhr. Snoeij, Delft.

Ik kan nu teruggrijpen op de grondtekst en met behulp van een woordenboek kan ik mij vrij goed bewegen in de grondtaal van het Nieuwe Testament. Ook kan ik zo vertalingen controleren. Dhr. Strating, Woerden.Als u het maar niets vindt om al die lessen uit te printen, raden wij u aan om de beginnerscursus aan te schaffen (les 1 tot 42) paperback : klik hier, (EUR 29,96 --452 pagina's--plus verzendkosten);        gebonden : klik hier, (EUR 35,96 --451 pagina's--plus verzendkosten). Het gebonden exemplaar is makkelijker hanteerbaar, want kleiner en lichter; kleine maar scherpe print.


Lessen 43 tot 70 kunt u aanschaffen in ons boek 'Cursus N.T.-Grieks voor Gevorderden': paperback : klik hier, (EUR 29,59 --489 pagina's--plus verzendkosten);        gebonden : klik hier, (EUR 35,96 --490 pagina's--plus verzendkosten). Het gebonden exemplaar is makkelijker hanteerbaar, want kleiner en lichter; kleine maar scherpe print.Vorige PaginaTerug


Wat vindt u van deze website?
Naam:
Emailadres:
URL:
Anoniem:
A. Zeer goed.
B. Vrij goed.
C. Gaat wel.
D. Vrij slecht.
E. Zeer slecht.
Toelichting: